Een volledig inschrijfformulier kunt u opvragen bij Bob Maassen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer deze geretourneerd is, is de inschrijving voltooid en wordt uw kind op de (wacht)lijst geplaatst.

U kunt uw kind ook digitaal aanmelden via dit online aanmeldingsformulier. Let op: Dit is geen volledige en voltooide inschrijving. Na het invullen van het online inschrijfformulier, wordt er met u contact opgenomen over de plaatsingsmogelijkheden.

Een kijkje nemen          

Vanzelfsprekend is het mogelijk, voordat u uw kind aanmeldt of inschrijft, een kijkje te komen nemen bij onze verschillende locaties. Hiervoor kunt u contact opnemen met Kasper Steenhorst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij verzorgt de rondleidingen bij onze verschillende locaties, waarbij u zowel kennis kunt maken met de ruimte als met de medewerkers.

Wenperiode

Wij bieden de mogelijkheid om uw kind(eren) van tevoren twee keer kosteloos te laten wennen. Bij voorkeur gebeurt dit op een dag dat er opvang nodig is, zodat uw kind direct de groep en medewerkers leert kennen. Tevens streven wij er naar dat u er bij de eerste dag op school bij bent of bereikbaar bent, zodat u weet hoe het ophalen van school in zijn werk gaat.