Zoals bij elke kinderopvang, mogen ouders bij De Groene BSO meepraten over het wel en wee van hun kinderen op de opvang. Door middel van het informatieboekje, nieuwsbrieven en in de oudercommissie vergaderingen informeert De Groene BSO over het te voeren beleid.

De leden van de oudercommissie worden door ouders gekozen. De Groene BSO heeft een oudercommissie per locatie, met elk minimaal twee leden ongeacht het aantal kinderen. De leden worden voor de duur van 2 jaar gekozen.

Vierjaarlijks komen deze ouders bijeen voor een oudercommissie vergadering. Daarnaast komt de directie tweejaarlijks met een afvaardiging per oudercommissie bijeen. Tijdens deze vergaderingen komen verschillende zaken aan bod, zoals ontwikkelingen vanuit de directie en beleidszaken. De notulen van deze vergaderingen kunnen door ouders worden ingezien in een map op de groep.

De oudercommissie bepaalt zelf de regels omtrent hun werkwijze, zonder de inbreng van de directie. Indien u mee wilt denken met de oudercommissie, kunt u dit aangeven bij de algemeen co√∂rdinator of bij de oudercommissie zelf.

De Beuken
Christel Hemstede (voorzitter)
Simone Salemink
Wilbert Swart
Joyce Jansen
Katja Elmendorp
Sandra Bakker

De Oudercommissie is gevormd door zowel ouders van de BSO als door ouders waarvan het kind bij Kinderopvang Ikke Ook verblijft.

Voor vragen, tips, op- of aanmerkingen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Zonnebloem
Wendy Kemper (voorzitter)
Janneke Meijer (secretaris)
Maya Sappelli

De Oudercommissie van De Zonnebloem is momenteel gevormd door twee ouders van de BSO en een ouder van Kinderopvang De Zonnebloem.

Voor vragen, tips , op- of aanmerkingen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Indien u interesse heeft in deelname aan de OC van De Zonnebloem, kunt u mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Het Bos

Juul Ottenheim (voorzitter)

Daar er ouders van Het Bos in de oudercommissie van Kinderopvang Ikke verblijven, worden de periodieke overleggen samen gevoerd. 

Verblijft uw kind bij locatie Het Bos en heeft u vragen over of interesse in deelname van de OC? Neem dan contact op met Bob Maassen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem direct contact op met OC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.